ieși în plm.

Cum faci corect românește o toaletare a copacilor în 2018 în 3 pași simpli

Auzi că prietenii tăi de la primăria capitalei au scos la licitație toaletarea pomilor de pe strada mea. Say no more. Te apuci de treabă.

Pasul 1.

Cumperi un top de coli A4, un scoci și un marker negru, te apuci și scrii de mână ”Nu parcați”. Lipești hârtiile cu scoci pe unde apuci: copaci, boscheți, stâlpi. Și pleci. N-are rost să scoți la imprimantă hârtiile, să scrii o dată, motivul pentru care să nu parchez, eventual să pui logoul primăriei. Stai liniștit.

Pasul 2.

Te întorci următoarea zi, vezi că nu te-a luat nici pulea în serios pentru că nu știe cine ești și ce vrei, și te apuci de tăiat crengi cu drujba. Faci toate mașinile din parcare de comandă și pleci liniștit la următoarea lucrare.

Pasul 3.

Lași dezastru în urma ta, mormane de crengi și rumeguș. Pentru că nu ai de ce să le strângi, tu doar le tai, ca atât au scris eminențele de la primărie în contract. Vine altcineva în alt secol să le strângă, iar până atunci fraierii care locuiesc în zonă pot să o sugă. Că nu stai tu la cheremul nimănui să strângi gunoiul pe care îl produci, tu ai drujbă.

N-o să aibă niciodată vreo șansă gluma asta de oraș. Ne mai dă duamna un voucher, behaim ca oile și ne vedem de treabă. Oameni suntem, ne pricepem.

 

 

 

Comentezi?