ieși în plm.

Țeapă Paysafecard România

Da, probabil că pare prea agresivă exprimarea. Dar da, în opinia mea am fost tras în țeapă de către Paysafecard România.

Am avut nevoie să-mi fac niște upgrade-uri la contul de Skype iar singurele metode de plată pentru România sunt Paysafecard, Skrill și transfer bancar care durează 7 zile și în paranteză (poate dura mai mult).

Am intrat la Paysafecard România unde am văzut că se pot cumpăra vouchere și online, nu doar la paypoint-uri. E un reseller pe care ei îl recomandă și care vinde doar vouchere PSC în euro.

Am cumpărat cu cardul unul de 25 de euro și m-am întors înapoi pe site-ul Skype unde am aflat că trebuie mai întâi să am un cont Paysafecard ca să pot da redeem unui voucher. De fapt nu îi dai redeem ci îl aplici pe cont.

Oricum n-am avut nicio șansă să fac treaba asta fiindcă voucherul nu era valid cu țara de origine a contului. De fapt era vorba despre valută. Contul era în RON iar voucherul în EUR iar Paysafecard nu face schimb valutar.

Este frustrant că nimeni nu mi-a spus chestia asta înainte de a cumpăra voucherul. Ulterior după ce l-am cumpărat și n-a mers am sunat la customer support și am aflat.

Dar mă grăbeam și inițial am amânat telefonul la customer service pentru mai târziu. M-am urcat pe Biclă și am mers să scot cash și apoi la un paypoint să cumpăr un alt voucher Paysafecard.

Am ajuns cu voucherul de 100 de lei acasă și l-am aplicat pe cont. A fost briliant, m-am bucurat, Până când văd mizeria asta:

Contul tău my paysafecard a fost blocat pentru tranzacţii din motive de securitate. Extinde-ţi statutul la Unlimited pentru a-ţi confirma identitatea şi apoi ia legătura cu echipa noastră de service la info.ro@paysafecard.com

You gotta be fucking kidding me! Am sunat la customer service.

Mi-a răspuns un tip cu vocea tremurândă, cu o română stricată, care mi-a spus că el o să încerce să remedieze situația  cu voucherul dar nu promite nimic. Cum adică băi băiatule să încerci și să nu promiți? Tu te auzi ce spui?

Adică îmi vinzi un produs care nu e bun și îmi spui că încerci să mi-l schimbi sau să-mi dai banii înapoi? Ești glumeț, zău.

Le-am făcut și trimis pe mail un set de copii după CI, față și VERSO, deși nu înțeleg de ce ar vrea cineva să vadă albul de pe verso.

Am primit email înapoi că va dura până la 5 zile lucrătoare să mi se deblocheze contul.

Acum mă gândesc dacă să-i reclam pe țeparii de la Paysafecard România la poliție pentru furt sau să aștept 5 zile la sfârșitul lui 2014 să efectuez o tranzacție de 25 de euro pe internet.

11 Comentarii

 1. Teodor Marin spune-mi si mie te rog cum ai reusit sa iei legatura telefonica cu „X”-ulescu ca eu le-am dat mail-uri la info@ blabla si nu mi-a raspuns nimeni …tot la fel am luat un paysafecard de 100 de ron de la un aparat paypoint si imi spune ca , codul de reincarcare este blocat.

  1. Cristi, te sfătuiesc să le scrii pe Facebook aici: https://www.facebook.com/paysafecard sau telefon ai aici: https://www.paysafecard.com/ro-ro/ajutor/cai-de-contact/

 2. Si eu am luat un paysafe de 50 de ron de la un aparat si imi spune ca nu e bun codul mi-a raspuns un balbait ca sa fac poza sa trimit am trimis vad ca imi raspunde doar straini iimai las simaine daca nu sa-si ia adio de la aparat ii dau foc pt. 50 ma risc .

 3. aici ai dreptate cu astia de la paysafe ca mie mi-a raspuns una care abia de vorbea romana si iam zis ca am facut contul unlimited si ea spune ca nu au primit nimic si le-am dat 10 mail-uri si inca astept de mult si bn

 4. paysafecard romania este o mare bataie de joc, am patit acelasi lucruri ca si voi , am trimis sute de emailuri telefoane la care mi-a raspuns o femeie cu o romana stricata, am foarte multi bani blocati din cauza lor si am pierdut foarte multi bani din cauza lor , ar trebui facuta o mare campanaie impotriva acestor paysafecard care au intrat pe piata asta din romania doar ca sa te enerveze si sa isi bata joc de bani tai

 5. sunt blocat si eu discretionar de paysafecard cu 100 ron depusi in cont. am primit un raspuns in care cer copii documente, extras de cont, pentru ca sa-mi returneze banii, dar refuza sa dea o adresa fizica sau o persoana de contact, cum ar trebui sa proocedeze orice institutie serioasa.
  cam toti partenerii lor au crescut taxele de incarcare cu acest mod de plata cu procente destul de mari, astfel incat mi se pare chiar o masura de descurajare a folosirii paysafe de catre ceilati operatori.
  in orice caz, modul lor de operare si mi se pare cel putin suspect.

 6. Salut,
  Am aceiasi provlema mi-a blocat contul din motive de securitate cica dupa ce eu am utilizat c-am 6000ron pana sa-l blocheze mi-au cerut buletin permis pinu le-am trimis cum a vrut de 1 sapt tot le trimit mailuri si nu m-ai imi raspunde mi-au blocat pinu de 300 de ron. Nu mai utilizati paysafecard e o mare bataie de joc in romania le-am scris pe facebook si primesc la 2-3 zile cica departamentul se ocupa de cazul dvs. Teapa totala!!!!! Nu utilizati asa cva.

  1. Buna ziua ,a reusit cineva sa isi recupereze banii blocati?de 3 luni ma chinui si eu ….dar degeaba ,

 7. Am achiztionat si eu un astfel de cod tot in moneda euro de pe pagina celor de la wkv si l-am folosit fara probleme. Este adevarat trebuie sa ai un cont la paysafecard sa il poti activa. Eu l-am folosit pentru a alimenta contul meu de neteller.

 8. Si eu „ma distrez” cu echipa Paysafecard.
  Incompetenta maxima.
  Never again PaysafeCard Romania.

 9. pai daca astia sunt niste mizerii trebuie sa se invete minte

Comentezi?