ieși în plm.

Tabloidul Ziarul Financiar mi-a blocat comentariile

Pentru că așa se face presă în România. Conturăm orice cu basme și minciuni, iar când ai o altă părere sau le descoperi mizerabilitatea ești redus la tăcere.

Luciana Georgescu de la tabloidul Ziarul Financiar scrie un articol despre așa-numitul Anthony Green care face meditații pentru copii de bani gata pe $1000 de parai pe oră care de fapt ajung să fie $1500 în unele cazuri. Probabil în funcție de numărul de kilograme sau mărimea la labă.

Practic e o înfloritură nesimțită, o deformare a adevărului fiindcă CNN spune o cu totul altă poveste.

His method is in such demand from New York’s 1% that he charges up to $650 per hour at his company, Test Prep Authority. The more hours you purchase, the lower the price (but it still bottoms out at $500 an hour).

Chiar dacă este un subiect aproape neimportant, doar mă duce cu gândul la momentele în care trebuie să fiu informat corect. Cum și cât înfloresc jurnaliștii de dragul știrilor fantastice.

După ce mi-au fost șterse comentariile de pe pagina lor de Facebook și am întrebat printr-un alt comment de ce le șterg, mi-a fost restricționat accesul definitiv la pagina lor.

LEPRE!

Comentezi?