ieși în plm.

S-a bășit mireasa

Nu prea citesc blogurile politicienilor în general. Din simplu motiv că mint de rup și tot ce fac este să arunce cu rahat în partidele adverse. Astăzi pe facebook a dat cineva share unui articol scris de madam Udrea care cred că e la menstruație.

În primă frază doamna fost ministru se pare că are o mare nemulțumire la adresa lui Ponta, și citez: „In dorinta lui de a oferi poporului circ, pentru ca este evident ca nu-i poate oferi paine”. Păi hai să vedem;

Constat că doamna Udrea nu face decât să încerce să se promoveze prin formulări și expresii similare cu cele ale retarzilor care sunt acum la guvernare. Pe scurt, prosteală de doi bani menită să deturneze turma de oi. Din punctul meu de vedere românii nu au nevoie de ”pâine” ci de oportunități de a câștiga bani. Pâinea fiind un aliment al săracilor cu care se mai umflă doar câteva popoare din estul europei. Oameni sănătoși la cap(dar prea puțini din păcate) care vor să schimbe ceva aici n-au nevoie de pomenile voastre pe care le faceți doar în campaniile electorale după care sugeți bugetu’ 4 ani.

România are nevoie de oportunități de a se dezvolta și de programe care să-i învețe pe oameni să nu se mai comporte ca niște imbecili. Suntem o țară de individualiști, iar scopul național e să ne futem în gură unii pe alții. Asta probabil pentru că avem prea mulți bani și nu avem ce face cu ei.

Guvernul Ponta n-a făcut decât să promită lucruri care nu se vor întâmpla niciodată, la fel ca și guvernul din care a făcut parte și madam Udrea. Am zis și repet, TOȚI SUNT LA FEL, nu există sare și piper. Să aștepți diplomație de la un politician român e ca și cum ai aștepta să câștigi la loto fără să joci.

Revenind la articolul cu pricina, o sfătuiesc pe doamna Udrea să nu-și mai facă griji în privința imaginii lui Ponta că face riduri și e păcat. Ponta oricum a fost înjosit încă din momentul în care a călcat în guvern. O să mai dureze puțin până când toți „simpatizanții” psd-ului vor realiza că iar au votat o gașcă de corigenți biciuiți de dogmele lui Ilici, și vor simți asta cel mai bine atunci când din porcul electoral vor rămâne doar oasele. Oase la care vor roade și le vor molfăi cu pâine vreo 4 ani.

Deocamdată nu am ce să comentez despre guvernarea USL pentru că abia ce s-au încălzit nițel fotoliile.

Va urma…

Later edit: Ei na, chiar Dragnea să facă asta?

sursa kamikaze.ro

sursa: kamikaze

Un comentariu

  1. Abia astept perioada urmatoare..o sa fie un spectacol total la nivel politic si nu numai!

Comentezi?