ieși în plm.

Realitatea: top junk „news”

E incredibilă cantatea de conținut retardat de pe „portalul” Realitatea. În continuare o să vă fac o listă cu o parte din știrile de pe prima pagină + comentarii la fiecare în parte.

De ce? Pentru că pot.

 1. „Larisa Drăgulescu a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook” – Cine căcat mai e și Larisa Drăgulescu? Și de ce ne interesează ce a postat ea pe facebook? Asta ar trebui să fie știre?
 2. „Bancul zilei” – Pe bune? Bancul zilei? La asta nu mă așteptam.
 3. „5 lucruri pe care nu le ştii atunci când vrei să divorţezi: 1. Va fi foarte ciudat sa-ti vezi propriii copii dupa orar” – Pe bune băi ăștia? La asta pun pariu că nu se gândește nimeni. Chiar, vă dați seama ce greu e?
 4. „Adriana Bahmuţeanu aruncă BOMBA:Iubitul meu mi-a spus că vrea să stea cu mine până…” – Ne doare-n pulă despre Adriana Bahmuțeanu. Dar dacă tot vreți să faceți o chestie, faceți și reclamă la țeapa aia de tigaie.
 5. „SCENE PORNO pe PLAJĂ, cu una dintre CELE MAI FRUMOASE BLONDE DIN LUME” – când deschizi știrea e de fapt un mirror către Libertatea și vezi asta:realitateaJenant băi jurnaliștilor. Pe bune.
 6. „FOTO Supertare! Fiica lui Salam e sexy rau si se apuca de muzica – Vezi de ce vrea…” – Fiica lu’ Salam ar trebui să se apuce de muzică undeva în Pakistan, dar nu aici, vă rog! Nu aici. Avem deja destule scursuri care râgâie decibeli din toate cazanele cu numere de Bulgaria.
 7. „Cine şi-ar fi închipuit? EFECTELE neaşteptate ale MĂMĂLIGII asupra SĂNĂTĂŢII” – Bine, să vedeți și efectele neașteptate ale levierului peste dinți. Foarte fin.
 8. „N-am mai rezistat presiunilor! Fotbalistul de 18 ani i-a dat papucii Andei Adam!” – I don’t wanna live on this planet anymore.
 9. „Nicoleta Luciu a DEZVĂLUIT adevărul: este sau nu din nou însărcinată?” – Știrea asta o s-o preia și BBC în 2-3 zile, ce pot să zic.
 10. „Poarta INFERNULUI” a fost descoperită în Turcia. Oricine trece prin ea MOARE PE LOC” – Chiar n-am ce să comentez la titlul ăsta, e sub orice standard de inteligență.
 11. „BIZAR: Își dorește să meargă la închisoare pentru a scăpa de dependența de internet” – Asta ar trebui să fac și eu. Dacă stau mai bine să mă gândesc, am auzit că un pușcăriaș mănâncă de 85 de lei pe zi + oportunitatea de a face dezvoltare personală.

Și gata, nu mai are rost să mai continui. Într-o altă ordine înțeleg de ce e trustul Realitatea în insolvență, retarzii care se bucură la gunoaiele alea nu prea aduc ROI. Mulți și proști.

Piticu, mai stai?

3 Comentarii

 1. incearca si ei sa fie cancan.ro. se vor fuma si stilul asta de stiri cat de curand!

  1. Tocmai i-au depasit. Business si finante in tara lui Papura Voda ? Sau, ca sa maimutaresc maimutoii de la tastatura: BUSINESS si FINANTE. Dracu’ stie unde-au invatat sa scrie asa.

 2. N-am mai citit realitatea, cancand, click, libertatea sau sport.ro de mai bine de un an.Vrei calitate, citesti zf, businessmagazin sau ceva de pe extern 🙂

Comentezi?