ieși în plm.

RDS ne dă ce trebuie

Astăzi RDS a scos din grila de programe toate canalele Discovery, acestea fiind înlocuite cu DIgi World și altele. Cu alte cuvinte n-au vrut să plătim în continuare pentru Discovery pentru că și-au făcut ei canale de documentare.

Fără să întrebe, RDS și-au dat dreptul de a scoate canale TV și repectiv să le înlocuiască cu unele proprii. Adică o să băgăm fiecare 7 lei lunar în buzunarul RDS, all profit. Cum era aia cu abuzu’ ? Aaaa, nu era. Ai semnat un contract, ne doare-n cur de părerea ta, astea sunt clauzele, ciocu’ mic și joc de glezne fraiere!

Măcar sunt împăcat cu faptul că în cazul de față oamenii au alternativă și nu atârnă ca în alte cazuri. Pentru că RDS nu sunt singurii furnizori de cablu și internet din România. Curând grila de bază va putea arăta cam așa:

 

Later edit: daca aveți nevoie de un motiv pentru a închide contractul cu RDS aveți aici model de plângere.

Conform Contractului de furnizare servicii, cunoscand articolul 12.1 litera a. cu privire la faptul ca RCS&RDS isi rezerva dreptul modificarii pachetului sau a serviciilor furnizate, precizez ca nu am primit nicio notificare prin SMS, scris sau electronic in care sa fiu instiintat ca incepand cu data de 30.11.2012 vor fi scoase din grila posturile Discovery1 2 3 etc

, astfel modificand componenta pachetului “extra” pe care eu (beneficiarul) l-am achizitionat.
RDS nu a respectat articolului 12.2 al Contractului de furnizare servicii, care precizeaza ca RCS&RDS va informa Beneficiarul printr-o notificare scrisa cu cel putin 30 de zile inainte de operarea acestor modificarii, deaceea conform articolului 12.3, eu (Beneficiarul) am dreptul in 30 zile de la notificarea facuta de dumneavoastra sa denunt contractul sau serviciul.
Prin prezenta va fac cunoscut ca denunt acest contract.
Cu respect.
Beneficiarul

Comentezi?