ieși în plm.

Niciodată n-am înțeles

De ce de 1 Decembrie facem paradă cu armata, cu utilaje de război and stuff? Adică doar astea sunt valorile naționale? Eu înțeleg prin ziua națională o sărbătoare a românilor, a ceea ce suntem noi și ce-am făcut prin istorie.

Când văd toate primăriile că organizează parade cu tancuri și tab-uri mă apucă spumele. Vrem să speriăm pe cineva sau care-i treaba? Să ne dăm rotunzi cu ceea ce nu avem, cu utilaje vechi și ruginite.

Din punctul meu de vedere tradiția asta de 1 Decembrie e o tâmpenie, ar trebui să se organizeze altfel de activități. E momentul să dăm mici cu muștar și fasole gratis, să iasă Băsescu la TV și să ne ureze la mulți ani. Ar trebui să dăm petreceri și să ne îmbătăm ca porcii în loc să adunăm o gașcă de pensionari nostalgici și dornici să vadă tab-urile și alte bazaconii cum defilează pe la arcul de triumf care mai și blochează și traficul.

Noroc cu privații care mai fac promoții și oferte pentru 1 Decembrie pentru că statul nostru se pare că nu vrea să evolueze în privința asta. Organizează aceleași festivități ieftine și plictisitoare an de an fără să schimbe nimic.

Comentezi?