ieși în plm.

Toată muzica comercială românească e un căcat

Nu există oameni creativi, se copiază continuu unii pe alții. Desigur excluzându-l pe Moga care face versuri și instrumentale pentru 90% din artiștii vieții. De fapt, se copiază o linie obosită care s-a dat acum vreo 2 ani și de atunci se merge langa pe ideea aia.

Mai schimb canalele la tv și încerc să-mi dau seama ce dracului e diferit la piesele astea. Și nu pot. Linia melodică e diferită dar tempo-ul, versurile, refrenele, instrumentația și modul general de abordare a melodiei seamănă al dracului de bine. Ca la manele.

Și m-am săturat să aud mizerii la radio, în afară de Rock FM nu mai există niciun radio FM. Și nu zic asta pentru că ador rockul, parcă m-am săturat și de rock fm că tot repetă piesele. Dar chiar nu există alternativă.

Aceleași 5 manele obosite râgâite de știu eu semi-curvă le auzi pe toate posturile de radio + bonus pe canalele de muzică de la tv.

Și e amuzant, pentru că nu știe nici dracu cine sunt oamenii ăștia. Sunt piese care îți intră în cap temporar, pentru că au linie melodică catchy, dar nu știi și nici nu îți pasă cine le cântă. Practic „artiștii” nu există.

Fascinant.

capatos

Un comentariu

  1. „Doar leii se iubesc asa”.. as voma, dar n-am ce.
    Bine-ar fi de l-ar umfla un leu pe tembelul ala, sa vedem, mai are „talent” ?
    Te corectez: practic, ascultând o manea, iesi uneori mai elevat spiritual decât cu vocalizele idiotilor astora, care pe deasupra mai flutura si drapelul curistilor atunci când pot – de regula tot timpul.

Comentezi?