ieși în plm.

Iar campanie electorală

Iar vrăjeli de grădiniță, urmăream realitatea tv în dimineața asta și vedeam promisiunile USL comparate cu promisiunile ARD. Fix aceleași rahaturi lătrate într-una de la revoluție încoa’.

Că spitale, că autostrăzi și agricultură, aștia încă au senzația că stau de vorbă cu proști. Cu niște ratangii cu ochelari de cal ce execută umil și cu frică orice ordin apare. Niște chiori care sunt dispuși să înghită mizerie toată viața lor. Nu prea e așa.

Printre altele am mai auzit că Ponta ar vrea să dea o ordonanță de urgență care să reglementeze pomenile electorale. Adică cetățenii să nu mai poată primi astfel mititei, bere, colivă, bani și găleți decât dacă au inscripționat pe ele sigla partidului. O inițiativă bună dar o cheltuială în plus pentru partide, acum o să trebuiască să meargă la fabrică la Fruti fresh și să ceară etichete personalizate pentru campania electorală. Mă gândesc numai cum ar suna „Licoarea magică USL – Bei rămâi retard, chior și ne votezi”

Ponta ne mai promite dealtfel și spitale cu tehnologie extraterestră. Dar cu toate astea nu reușește să întreacă Partidul Poporului care dă cumva 20.000 de euro fiecarui cetățean român. Astfel industria băuturilor alcoolice, a treningurilor și prostituția să prospere în România.

Nimeni nu poate minți mai mult decât un politician român în campanie electorală. Dar după cum am mai spus și în alte articole, nu politicianul e vinovat, ci cei care îl cred. O altă frământare ar fi și lipsa alternativei, pentru că practic nu ai cum să alegi între rău și bine. Concurența fiind menținută între șacali.

Și uite ce simplu se mai pierd înca 4 ani și nimic nu se schimbă.

 

Comentezi?