ieși în plm.

GSP se lasă de gunoi

Bă fraților, fix când am început să postez retrospectivele presei, GSP s-au prins că face lumea mișto de ei și s-au gândit să scoată gunoaiele de titluri „senzaționale, mirobolante, socante” pentru cretini. Cât de trist, ce mare pierdere că nu o mai fac print screen-uri de la GSP, regretabil.

După ce au postat căcat pe site-ul ăla ani de zile și au avut milioane de accesări de la toți retarzii îmbrăcați la trening versace pe keyword-uri aberante, GSP se hotărăște să nu mai posteze rahat. Fascinant, de parcă lumea uită în 24 de ore ce gunoi de site a fost și dintr-o dată cocalarii care erau zilnic prezenți să citească cum o cordea Cristea pe Bianca vor deveni dintr-o dată oameni citiți cu o cultură incontestabilă în căutarea unui ziar elevat.

Permiteți-mi să vomit. Am mai văzut așa ceva la noi și propun o chestie. Ar trebui să apară domeniile .țg, google.țg, gsp.țg, cancan.țg, click.țg și tot așa. Astfel încât .ro să rămână pentru cei ce scriu conținut citibil de o audiență cu peste 8 clase, în limba română iar .țg să fie pentru țg.

Pe bune ar fi cea mai tare chestie care s-ar putea întâmpla online-ului românesc vreodată, un super beneficiu.

Sau nu prea au site-urile astea de 2 lei ROI mare? Și a ajuns un click să coste 0.0001 lei? Nu cred mă, nu cred că retarzii ăia care vă citesc vouă gunoaiele au abonamente la internet pe numele bunicilor, își cumpără țoale din bazar și aifoane false. Nu cred că nu vindeți nimic. La trafficu vostru?

2 Comentarii

  1. Citeam prima parte a articolului si nu vazusem poza aia cu Click less…si chiar voiam sa iti zic de ea.
    Oamenii aia de la gsp sunt cei mai penibili. Nu degeaba le-a strigat un stadion intreg numele : GSP , GSP , cel mai prost canal TV.

    Salutari.

  2. daca nu pricepeti care e spilul cu campania asta a gsp, cred ca voi sunteti fani sport.ro, prosport, gandul…
    hai salut 😉

Comentezi?