ieși în plm.

Frecvența update-urilor Google SERP

Am tot citit în timp diverse topicuri pe forumuri și articole pe bloguri legate de frecvența cu care Google face SERP update. Unii spun că Google își face update odată la o perioadă de timp, ceea ce este o aberație.

Algoritmii Google n-au avut niciodată un orar fix după care au făcut update-uri, totul fiind cât se poate de dinamic.

Update-urile se fac în momentul în care crawlerele accesează siteul și găsesc modificari, sau în momentul în care găsesc link-uri noi sau dispărute. De asemenea, frecvența cu care crawlerele accesează site-uri este dinamică, definită de către Google. Sau poate fi stabilită manual în webmasters tools.

Cheers!

6 Comentarii

  1. nu am deslusit si nici nu vom descoperi prea curand secretele google. oricum, vorbeste poporul ca se pregateste un update de PR…

  2. Sa fim seriosi, sunt simple supozitii, nimeni nu stie cu adevarat cum stau lucrurile. Din ce am citit pe extern si ce discutau unii webmasteri, ne asteapta un Pinguin 2.0. Sunt curios cu ce iese la rampa.

    1. Sa vina, o sa rad tare rau de toti indienii care au facut spam pe rupte.

  3. Nu stiu daca e valabila treaba pentru toata lumea. Eu am observat ca lunea se schimba rezultatele din SERP. Cel putin la site-ul la care sunt eu atent. Pot exista si alti factori. Insa in ceea ce ma priveste, inceputul saptamanii coincide cu schimparea SERP-urilor pentru mine.

  4. Teodor Nemirschi 27 august 2013 at 5:09 PM Reply

    Eu am observat au loc schimbari in SERP chiar si zilnic pe anumite cuvinte cheie si pozitile difera foarte mult in functie de locatia in care s-a facut cautarea si de mai multe aspecte.

  5. Upate de PR…de ce oare punem urechea la zvonuri?

Comentezi?