ieși în plm.

Cum se mănâncă pizza: Așa da!

Am comandat o pizza de la un restaurant din apropiere de mine, a venit livratorul după vreo 40 de minute, am plătit și am zis să mănânc.  Desfact cutia și văd asta:

pizza

Băi s-a schimbat conceptul de pizza și se mănâncă de pe carton ori ceva e în neregulă. Asta trebuia să fie quattro stagioni. Mno, îmi era foame și recunosc că stăteam nițel pe gânduri… să mănânc pizza cu carton sau să sun să le zic ce s-a întâmplat, să mă înjur cu ei și în cel mai fericit caz să aștept iar 40 de minute, dar nu.

Am descărcat pozele din telefon, le-am pus pe mailul de contact și am sunat la del Arte. Le-am zis să verifice mailul că le-am trimis două poze. Tipul și-a cerut scuze și a zis că-mi trimite o altă pizza în maxim 20 de minute, ceas!

Pot să zic că au ajuns chiar în 15 minute, între timp m-a sunat cineva de acolo(cred că managerul) și și-a cerut scuze încă odată și a zis că o să-mi trimită și un suc ca bonus. Am fost încântat de proptitudine, politețe și asumarea răspunderii. Ținând cont că alte restaurante se fofilează cu nesimțire când o dau în bară.

Sunt convins că a fost o pură întâmplare ce s-a întâmplat la del Arte, drept urmare o să continui să comand de la ei pentru că au fost de treabă iar pizza nu-i rea deloc.

Greșeli se întâmplă tot timpul, important e să știi cum să le remediezi!

Un comentariu

  1. Tot respectul si foarte frumos procedat si din partea ta, si a lor.

Comentezi?