ieși în plm.

Care este structura echipei lui Victor Ponta

Pare că sunt niște băieți foarte bine pregătiți în materie de Social Media. Își spun Echipa VP. Și îmi place foarte tare de ei așa că i-am urmărit să văd ce fac, și astfel am intuit structura lor organizațională.

  1. Avem un băiat care caută știri despre chestii de interes național, despre lucruri bune și care te fac „mândru că ești român”.
  2. Un alt băiat care postează rezumatele știrilor pe care i le dă primul, și le mulțumește oficial subiecților în numele lui Victor Ponta(ex: Simona Halep).
  3. 8 băieți pe tura de zi și 5 pe tura de noapte care șterg de pe pagină și ulterior blochează democratic orice persoană care exprimă o contestație a partidului sau a lui Victor Ponta. Și au de muncă pentru că 90% din comentariile la postări sunt în genul ăsta, ANTI PONTA. Lingăii fiind doar postaci plătiți.

Și cu ocazia asta vreau să lansez și o provocare pentru Victor Ponta și echipa lui. Să facă public o captură de ecran din Statisticile Facebook(Insights) în care să se vadă ponderile geografice/demografice. Mă interesează câți din cei aproape 560.000 de fani sunt din România sau sunt vorbitori de Limba Română. Și eventual câți sunt din Cambogia, India, Pakistan, Nigeria, etc.. Parcă ceva mi se pare dubios.

Astăzi Victor Ponta împreună cu Simona Halep au învins-o pe Serena Williams. Felicitări domnule prim sinistru, aspirant la președenția României.

victor ponta

3 Comentarii

  1. lipitoarea naibii…

  2. Pingback: Cel mai iubit dintre pământeni - politicstand.com - politicstand.com

  3. Imagine areflecta clar cum va ajunge situatia Romaniei daca acest individ(nu merita nici numele spus) va fi ales ca presedinte

Comentezi?