ieși în plm.

Articol arogant sau tâmpenie fără mărgini

Cât s-a ÎNJOSIT pentru BANI! Parizel, umilit de un AFACERIST din BUCUREȘTI
Dezvăluiri incredibile din trecutul manelistului Parizel. Iubitul cântăreț a acceptat la un moment dat o propunere halucinantă, venită de la un afacerist bucureștean, susține site-ul „nufacreclamă.ro”.

După ce s-a îmbogățit din imobiliare, afaceristul a ținut să își îndeplinească visul care îl fascina de ani de zile: să îi cânte Parizel, zile în șir, în timp ce el își face treburile casnice.

Așa că, îndată ce a avut zeci și sute de mii de euro în buzunar, l-a sunat pe manelist, iar, după ceva muncă de lămurire cu acesta, l-a convins să vină.

Salam a fost nevoit să îi cânte bărbatului în casă, chiar și în timp ce afaceristul stătea pe WC, scrie siteul „nufacreclamă.ro”.

E drept, după câteva zile de „concerte” în casa excentricului afacerist, Parizel a plecat acasă, se pare, cu suma de 100.000 de euro.

Însă, nu după mult timp, lucrurile s-au schimbat pentru afacerist. Este executat de bănci pentru datorii pe care nu mai are cum să le plătească.

Editat după sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/florin-salam-bani-424789.html

Tâmpenie mai mare de atât n-am citit. Adică un meltean bo$$ a avut un fetish să cânte Parizel câteva zile pentru el și cum nu prea avea bani s-a gândit să facă un credit. I-a zis lu Parizel să cânte până când se termină creditu’ din bancă.

Și se făcură 4 zile și 4 nopți și Parizel tot nu tăcea, nici măcar când dormea bo$$ul sau mergea la budă nu se oprea din cântat. Banii s-au terminat și acum băncile îl execută pe bo$$ul dă bo$$ iar acesta fiind în incapacitate de plată primește muncă silnică.

CUM frate să scrii asemenea infecții? Într-un ziar care se numește „Libertatea”, un nume de perspectivă, care ar fi avut posibilitatea să trateze alte subiecte, poate puțin mai elevate. Sunteți de tot câcatu’, felicitări

Comentezi?