ieși în plm.

23 Noiembrie, Black Friday

Black Friday este un concept de origine americănească. Tradițional vorbind black friday dă startul cumpărăturilor dinaintea Crăciunului. A ajuns și în România de câțiva ani și se pare că magazinele se conformează din ce în ce mai mult și vin cu reduceri interesante.

Anul acesta vreau să speculez puțin pe eMAG.ro pentru că am înțeles că vor ține Black Friday așa cum au făcut-o și anul trecut și vor veni cu reduceri semnificative la multe produse electronice. Mă gândeam mai exact la o tabletă, nu sunt încă hotărât ce vreau, am de ales între Samsung galaxy tab2 10.1 și Apple iPad.

Habar n-am ce să fac, nu prea sunt fan Android, n-am fost niciodată dar galaxy tab2 arată foarte sexy, e rapidă și teoretic faci mai multe chestii decât pe un iPhone mai mare. Adică totuși aș vrea să schimb nițel iOS, m-am cam plictisit de el. Iar diferența de preț nu prea e substanțială, Apple binențeles că se vinde mai scump dar se devalorizează și mai greu.

În același timp sunt nerăbdător să văd și Microsoft Surface Pro, care apare la începutul anului viitor. Mi se pare foarte practică ideea de a converti un laptop în tabletă și invers. Anyways vreau să o ard pe tabletă, deși nu mă pot dezlipi de laptop doar că uneori tableta se dovedește a fi mai comodă.

2 Comentarii

  1. Eu am facut capturi de ecran ale paginilor unor telefoane mobile care ma intereseaza; in acest fel, voi vedea daca respectivii vor „umfla” preturile inainte de Black Friday sau vor fi corecti.

    1. Buna idee, să mă ții și pe mine la curent dacă sunt noutăți!

Comentezi?