ieși în plm.

Anglia nu mai este un loc sigur, DACI LIBERI, APĂRAȚI-VĂ!

Haosul s-a instalat pe străzile Angliei, huligani cu arme în mână ucid cu sânge rece imigranții nevinovați care au venit aici să câștige o pâine amară.

Dacă cineva se opune oricărei cereri din partea trupelor de comando britanice, este asasinat pe loc. Acești paramilitari foarte bine antrenați în subsolurile pub-urilor și sunt extrem bine pregătiți și devin violenți cu oricine refuză să părăsească țara.

Oana Alexandra Gorcea, o fiică de dac liber măritată cu un polonez și stabilită de 13 ani în Londra la 130 de km a pățit-o pe pielea ei. Ea ne povestește cum a fost abuzată și trimisă acasă de către prietenii ei de 10 ani și cum a găsit căcat în cutia poștală și a crezut că e ruj.

Mai multe informații găsiți la Digi24, ProTV, și alte ziare inclusiv străine care au preluat orbește fără să verifice sursa celor prezentate.

Lăsând miștourile la o parte dar din tot ce am citit nu pun la îndoială neapărat existența acestei persoane, cât pun la îndoială întâmplările relatate. Mi se pare manipulare și instigare de cea mai joasă speță, d-aia unsă cu harneală de Ferentari și salariu de 900 ron la CanCan.

Când ascult interviul luat de Digi24 pot să jur că doamna Oana Gorcea citește de pe ceva tot ce spune. Și tare sunt curios dacă femeia asta poate aduce măcar o singură dovadă despre ceea ce spune că s-a întâmplat, că tot suntem în 2016 și filmăm orice căcat, de ce nu și pe ăla găsit în cutia poștală?

Într-o altă ordine de idei, eu locuiesc în Londra și am cunoștințe destule în UK. Cazul Gorcea este primul de care am auzit, și probabil ultimul. Sigur că există rasiști și că s-au întâmplat câteva cazuri izolate, dar nu-s nici măcar cum se întâmplă zilnic acte de xenofobie în România. Iar să ajungi să spui astfel de cuvinte este dezinformare, în niciun caz jurnalism.

Aici a ajuns presa românească, fabrică scandaluri și li se rupe dacă produc ură între comunități pentru click-uri. Este degradant.

Aveam o părere bună despre Digi24, dar în ultima perioadă au luat-o rău la vale cu calitatea conținutului. Ușor dar sigur devin un alt post de manipulare a proștilor, nu unul corect și coerent care educă pulimea. Au început totuși bine, acum doi ani când nu cântau manele.

oana gorcea

 

Comentezi?