ieși în plm.

BRD aka. Banca Retarzilor Dobitoci

Cea mai cocălărească bancă ever cu cei mai dezaxați angajați și cea mai proastă conducere este cu siguranță BRD. Cu cele mai lipsite de sens politici și birocrație fără număr. Să vă zic și de ce.

Prin 2009 am fost angajat undeva, acolo, la firma cu pricina mi-au făcut cu forța cont la BRD, deși eu aveam conturi la alte 7 bănci dar mai puțin la BRD pentru că știam din auzite că sunt boi. Dar ne având alternativă a trebuit să accept să mi se deschidă cont la ei.

După un timp n-am mai lucrat la respectiva firmă și evident n-am mai avut nevoie de contul respectiv iar după vreo lună am încercat să-l închid și de aici au început problemele. Firma curului deschisese contul la o sucursală din Pipera sau Voluntari(nici nu mai știu) și am aflat mergând la o oarecare sucursală că pentru a închide contul trebuia să mă duc FIX la sucursala unde a fost deschis și să achit o taxă. WTF?? Ceva mai aberant n-am mai auzit demult.

Am fost la o altă sucursală și am întrebat-o pe tanti care e logica și evident că n-a fost în stare să-mi răspundă pentru că nici măcar nu există o logică. M-am simțit ca la poșta română. Dar nici atunci. Luând în calcul aceste întâmplări demne de recordul pentru cea mai cretină bancă ever am renunțat să mai încerc să-mi închid contul și uite așa din 2009 până acum s-au adunat datorii reprezentând întreținerea contului în valoare de 60 de lei.

Iar astăzi mă sună maică-mea să-mi spună că a venit o scrisoare pe numele meu și că am toate conturile blocate. Măi! În mod normal știam că ești înștiințat în momentul în care ești acționat în judecată de către o persoană(fizică sau juridică), chiar dacă nu ești obligat să participi la proces. Foarte ciudat, mă gândesc să nu fie vreo scrisoare de speriat ciori trimisă de la știu eu ce recuperatori.

Una peste alta indenționez să le dau banii celor de la BRD. Puțin mai devreme de paștele cailor evident.

2 Comentarii

  1. asa este …stiii ca ti-am povestit cu contul de la carpatica ca am sa dau 100 lei si da acum sunt conturile de la transilvania si raiffaisen blocate , e adevarat

  2. Sa le dai bani? Sa fim seriosi, nu vor avea nicicand castig de cauza! Ma simt mandru ca pana acum m-am ferit, fara sa vreau, de ei!

Comentezi?