ieși în plm.

Așa sunt ei

Șmecheri dă cartier, mafioți sau cum vreți voi să le spuneți. Nu vreau să par rasist însă comportamentul lor este pur și simplu indignant și ofensator. Consider că le curățăm mizeria, le plătim taxe și le suportăm comportamentul antisocial și muzica lor de căcat destul, dar să mai mâncăm și bătaie de la acești „bărbați adevărați” e deja mult. Dacă se întâmpla chestia asta într-o țară civilizată băieții duri erau săltați pe loc de poliție.

Probabil mulți dintre voi au văzut materialul ce urmează, eu abia azi am dat de el și sincer mă face să mă simt incompetent și minoritar în propria mea țară. M-am săturat să văd imagini gen mulți bat de-l damblagesc pe un singur om, și cu ce pasiune, cu ce dedicație. Dar într-un fel m-am obișnuit să văd aproape zilnic mai mulți puleți care bat sau tâlhăresc oamenii care le ies în cale. Acești haiduci demni de o baie cu scuipat.

Din păcate fac și ei parte din România, se cheamă români pentru că le dăm cetățenie deși ne fac viața un chin. Își flutură buletinele românești prin toată europa și ne fac de căcat peste tot pe unde calcă. Nu știu cum era pe vremea lu’ răposatu’ dar acum țiganii sunt una din cele mai mari probleme ale țării.

Acțiunea se petrece undeva în Sibiu, se dau 4 țigani din clanul lui Cioabă într-o sală de jocuri vs. paznic pe care îl snopesc în bătaie. Toți 4 odată, apoi pe rând asfel încât să aibă timp să se odihnească fiecare. Ce a pățit paznicul? Traumatism cranio cerebral, fractură oase nazale, hematoame palpebrale, contuzie buză superioară cu plagă, contuzie lombară și fractură de coastă. Pe scurt l-au transformat într-o legumă, watch this:

Și încă un material deosebit, de data aceasta dintr-o capitală, București, … Ferentari.

Comentezi?